Den 4-23/7 ställer jag ut i nyrenoverade Galleri Viken nere i Vikens hamn. Det som rört sig i huvudet på mig har varit livet runt sundet, både i vattnet och på land. På djuren som bor här i människans omedelbara närhet och våra vägar som korsas. Verklighet och fantasi har blandats och jag har inspirerats av tanken på små glasålar från Sargasso som helt omärkligt tar sig förbi oss i det stora blå för att hitta en sjö eller å att växa och leva i, tills det är dags att som fullvuxen ål omärkligt (för de flesta av oss) ta sig tillbaka till sin födelsplats i Sargassohavet för att para sig. En ständigt pågående process, liksom maneternas stillsamma förflyttning med strömmarna eller den aktiva tonfisken, ständigt på jakt efter sill. Välkommen att titta förbi och bli en del av den ständiga rörelsen!  

konst för liv. utställning på R+R, Spritfabriken i ödåkra, vernissage 11/5. auktion av verk till forskning om prostata-cancer.

Under maj månad, från den 4/5- 1/6  med vernissage den 11/5 pågår en samlingsutställning där jag deltar och skänker verket DON till en online-auktion på www.rrsweden.com. Verket är Akryl på kanvas och är 120 x 100 cm. Totalt auktioneras sex verk. Auktionens insamlade medel skänks oavkortat till forskning kring prostata-cancer. Auktionen avslutas den 1/6 på R+R Spritfabriken i Ödåkra. Välkommen!